Kategorier
Stoy Tjejen

Tjejen och Stoy väljer kattstigarna

Det varma vädret har gjort att katterna fått ta sina skogspromenader på kvällen. Då det i alla fall är något svalare.

På med kattbilbältet och så bär det av. Framme byts bilbältet mot skönare gå-selen. I favoritskogen känner de väl igen sig och promenerar vant på stigarna. Katterna väljer själva åt vilket håll de vill gå och det händer att de tar olika stigar. Stoy tar denna gången omvägen på den längre stigen djupare in i skogen. Tjejen väljer att gå på stigen efter vattnet så hon kan balansera på en träspång och kolla in trollsländorna. Två skalbaggar är även väldigt intressanta.

Katterna har koll på hur de kan gå för att komma tillbaka på samma stig igen, vilket de gör en stund senare. Då är de mycket nöjda och glada. Bäst är ju ändå att ha sällskap. Stoy och Tjejen turas sen om att gå först på stigen.

En bit längre fram är det dags att stanna, och katterna sätter sig i gräset och spanar ut över vattnet. Där filosoferar Stoy en stund i vattenbrynet. Tjejen petar lite med tassen och testar hur hon klarar att balansera på stockar i vattnet utan att bli blöt. Att bli lite våt om tassarna bekymrar dem dock inte. Ibland syns katterna knappt i det långa gräset, speciellt inte Tjejen som nästan blir kamouflerad.

På väg tillbaka till bilen klättrar Tjejen upp i ett träd och nu är det Stoys tur att spatsera ut på träspången. Ibland vill de även ha lite uppmärksamhet av matte, vilket de självklart får.

Två lyckliga norska skogkatter i de svenska skogarna.

image

image

image

image

image

Jodå, det finns katter på alla bilderna. Tack S.P. för fotona!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *