Kattgräs är serverat

Norska skogkatten Stoy sitter i fönstret framför kattgräset

Några gånger varje vinterhalvår brukar jag köpa kattgräs åt katterna. Denna gång köpte jag kattgräs att gro själv men där det var färdigt i en plastbytta att bara fylla på med vatten. Det tog ca 5 dagar för gräset att växa upp så pass långt att jag kunde ställa fram det till katterna.

Förutom kattgräs har jag alltid ampellija tillgängligt för dem att äta av. På sommaren äter de gräs från trädgården.

Stoy sitter i fönstret framför kattgräset.
Stoy i fönstret framför kattgräset.

1 kommentar

  1. Jag brukar göra eget kattgräs genom att så havre. Det går också att så andra grödor som vete, korn eller råg. Det funkar också som kattgräs. Bara att lägga i en skål med jord och sen täcka med mer jord och vattna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *