Kategorier
Tips

Test: Borste för katter (Karlie)

Efter att ha använt borsten ett tag undrar jag om den verkligen är för katter. För den verkar då inte funka. Men jag köpte dem på kattavdelningen.

Köpte borsten Karlie för att den var billig och jag tänkte att det kan vara bra att ha en kattborste i reserv. Som alla vet så är billiga köp inte alltid ett bra köp. Man får lite det man betalar för.

Något jag upptäckte först när jag kom hem från affären är att det går att dra ut en kam ur överdelen på själva borstlocket. Det gör att man får två produkter i en. Men kammen är i plast och med glesa taggar och är enligt min mening helt värdelös på katter. För kattkammar är det bättre med mer täta taggar och i metall.

Testar att borsta Stoy med själva borsten. Inte något hår alls lossnar, så den gör inte någon nytta. Däremot verkar han lite intresserad av borsten, men mer på ett lekfullt sätt. 

Kanske är borsten skön för katterna men jag vill borsta eller kamma katter för att få bort överflödigt katthår. Och eventuellt reda ut tovor, om någon katt skulle ha det.

Fördelar med kattborsten:
– billig

Nackdelar med kattborsten:
– funkar inte som önskat

Märke: Karlie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *