Kategorier
Norska skogkatter

Kattungar till salu?

Jag har under sommaren fått fler förfrågningar om jag har kattungar till salu eller planer på kattungar. Då jag har haft dålig uppkoppling på semestern har jag inte kunnat svara på mail och svaret till alla är att tyvärr inte har det.

Är ni intresserade av att köpa en norsk skogkatt tipsar jag dock om att kolla om Aborgatos kattuppfödning i Köping har kattungar. Inger som har Aborgatos kattuppfödning äger flera norska skogkatter och hon brukar ha en eller flera kullar per år. Jag har själv köpt min norska skogkatt ”Tjejen” därifrån och jag tycker att Tjejen har ett fantastiskt temperament.

Ni hittar även samlad information om Norska skogkatter till salu i Sverige på Skogkattslingans webbplats.

Lycka till med att få en bra kattunge! Själv har jag enbart positiva erfarenheter av norska skogkatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *