Kategorier
Stoy Tjejen

Tjejen och Stoy på skogsäventyr i Västmanland

Tjejen vill klättra upp på alla höga stenar för att sitta och spana. Stoy sticker huvudet rakt ned genom mossan då han har upptäckt ett hål under den. Han skulle gärna testa att krypa ned i alla hål och gryt, vilket matte sätter stopp för.  Stoy spanar även längtansfullt upp mot de höga raka tallarna, vilka dock är för stor utmaning för honom att klättra upp i. Till slut nöjer sig med att fortsätta gå på stigen.

Tjejen springer mellan sina utkikspositioner på stenarna och tar gärna täten i sällskapet.

Katterna är på skogspromenad i ett soligt Västmanland där skogen är full av blåsippor. En härlig kontrast till livet i Stockholm.

De har sina egna favoritgöromål i skogen, men håller samtidigt lite koll på var den andra är. Om de inte haft sele på sig vete katten hur länge vi hade blivit ute. Vi var ute i skogen även igår. Men varje gång är som ett nytt äventyr för katterna.

Om det är vi som är ute och går med katterna, eller de som är ute och går med oss är dock lite oklart. För Tjejen och Stoy lyckas avvika från stigen rakt ut i snåret, och vi går snällt efter.

Vilken tur att matte har sällskap av två kattvakter som gärna promenerar med var sin katt så att matte hinner fotografera lite.

Väl hemma är Tjejen och Stoy nöjda och trötta. Båda somnar snabbt efter dagens skogsäventyr. För även om man är en skogkatt som tycker om att vara i skogen är det rätt skönt att komma hem också.

image
Stoy gillar att kolla in hål och gryt
image
Tjejen spanar i skogen
image
Stoy i skogen
image
Tjejen på skogspromenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *