Kategorier
Norska skogkatter

Katten Sessan testar lantlivet och jagar grannens kattkille

Nu har Sessan fått testa på landet , vilket hon gillade.  Men grannens katt får allt passa sig om han tror att han kan ta kommandot. Skrattar bäst som skrattar sist.

När Sessan har fått vara på landet för första gången måste jag förstås fråga husse och matte hur det har gått med den omtalade grannkatten. Vad hände vid mötet, kattkompisar eller inte? Det är ju inte alltid det är kärlek vid första ögonkastet mellan katter, de ska testa rangordning eller kan vara lite avvaktande innan de faller till föga. Och vissa katter blir aldrig bästisar.

Sessan har visat att det minsann är hon som bestämmer, bara ett halvår gammal som hon är.

– Till en början hade han kommandot men Sessan kom igen med besked, fräste och burrade upp sig och jagade upp honom på grannens vind. Därefter har han försökt närma sig henne och verkar försöka bli sams, men kommer han för nära så jagar hon bort honom igen. Hon är tuff den lilla, han är dock två år och nästa dubbelt så stor, berättar husse.

Jag  hejar så klart på lilla Sessan. Visa grannkillen att det är du som bestämmer. Två år är ingenting mot en sex månaders tuff norsk skogkatt-fröken!

Katten Sessan, en 6 månader norsk skogkatt som gillar balkonen
Katten Sessan 6 månader gillar livet på landet, men balkongen i stan funkar också.
Fåtöljen är skön att ligga i tycker Sessan 6 månader, en söt norsk skogkatt
Fåtöljen är skön att ligga i tycker Sessan 6 månader.

Tack Sessans matte och husse för bilder och rapport!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *