Kategorier
Katten Sessan Kattungar till salu Kattungarnas uppväxt

Supercoola Virvla tar efter sin kattmamma (kattunge till salu)

Kattungen Virvla är en cool liten tjej som inte berörs så mycket av vad som händer runt omkring henne. Det måste hon ha ärvt av sin supercoola kattmamma. Om Virvla är trött så sover hon, och låter inte sig bekommas av vad syskonen hittar på för bus. Då ligger hon bara mitt i högen av krypandes kattungar och gosar in sig. Flyttas Virvla bort från kattmamman av matte för att fotograferas, så finner hon sig i det. Vill Kattpappan vara med på ett hörn och bestämma, så är det helt okej med Virvla. Det mesta funkar för Virvla, som kör på i sin egen stil.

Virvla är dessutom en otroligt söt kattunge. Än så länge är hon lite charmigt vindögd då synen inte har stabiliserats. Så var det bara en vecka sedan hon först öppnade ögonen och fick se världen för första gången.

Virvla kommer sannolikt att bli en mycket vacker Norsk skogkatt när hon är fullvuxen. Virvla har härliga färger och täckningar, en vit liten svanstipp och en mörk nos. ”Läcker” är ett ord som ofta yttras av de som ser henne. ”Cool” säger matte som känner henne. Och att ha en cool katt kan ha sina fördelar. Tänk allt roligt som kattmamman har kunnat vara med på, i och med sin trygga personlighet.

Idag är Virvla cirka 2,5 veckor ung och väger 363 gram. Mer information om Virvla finns på sidan Kattungar till salu.

Skimmer och Virvla övervakas av Kattpappan Stoy. Norska skogkatter
Virvla är en 2,5 veckor ung norsk skogkatt.
Skimmer och Virvla
Skimmer och virvla övervakas av kattpappan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *