Kategorier
Kattungarnas uppväxt Stoy

Alla engagerade kattälskare

På drygt en månad har webbsidan tagit rejäl fart. Det har blivit fler inlägg än planerat och många kattälskare har engagerat sig. Det är verkligen jätteskoj.

Karin som hör av sig när inte dagens inlägg har kommit upp vilket påminner mig att publicera ett snarast 🙂

Trevliga och uppmuntrande mail från kattägare som delar med sig av sina egna erfarenheter som det jag fick ifrån Ingela idag. Jag skrattade när jag läste om hur dina katter har flyttat runt kattungarna.

Inger som har haft ett finger med i spelet vad gäller båda mina katter och som man alltid kan bolla någon kattfråga med när man vill. Och som jag har märkt läser inläggen här ibland.

Något jag har saknat när jag googlat om katter är kattungarnas dagliga utveckling. Därför försöker jag publicera minst ett inlägg per dag med bild, för att dela med mig av kattungarnas framsteg till andra kattälskare. Missar jag ett inlägg någon dag, försöker jag ta igen det med flera en annan.

Mina katter bidrar förstås friskt till inläggen. För det är inte brist på ämnen direkt, snarare så att jag får sålla bland dem.

Eftersom jag är så glad i mina vuxna Norska Skogkatter vill jag dela med mig av några bilder på finaste SE*RazerCat’z Apollo, kallad ”Stoy” – han har trots allt givit namnet till webbplatsen och har dessutom visat sig vara en fantastisk kattpappa.

SE*RazerCat’z Apollo Norsk Skogkatt Stoy
SE*RazerCat’z Apollo
SE*RazerCat’z Apollo, norsk skogskatt, Stoy
SE*RazerCat’z Apollo
Skimmer och Virvla
Skimmer och virvla övervakas av kattpappan.

Ett svar på ”Alla engagerade kattälskare”

Hela kattfamiljen är så vacker och jag går på små moln av stolthet över att kunna bidra till dina pälsklingar.
Jag har ju en stor del av stamtavlan här hemma 🙂
Moster Can-Can, mormor Belizza, gammelmormor Bibbi och farfar Tic Tac skickar massor av nospussar till de små. En extra nospuss till Tic Tacs vackre son Apollo

Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *