Kategorier
Katten Sessan

Kattungen Virvla är dagens fotomodell

Kattungen Virvla är allt en riktigt liten fotomodell hon. Medan de andra kattungarna är helt omöjliga att fotografera idag poserar sköldpaddsfärgade Virvla gärna. Så medan de andra springer runt och busar får Virvla vara dagens fotomodell – och det passar hon väldigt bra som. Kattungen Virvla är nu 6 veckor ung och en väldigt söt liten Norsk Skogkatt.

Kattungen Virvla 6 veckor.
Kattungen Virvla 6 veckor.
Kattungen Virvla 6 veckor. Norsk Skogkatt.
Kattungen Virvla 6 veckor. Norsk Skogkatt.

5 svar på ”Kattungen Virvla är dagens fotomodell”

Söt. Har ni kille
Haft katter hela livet Min förra dog i giftstruma. Jag är nu själv, 65 men kommer väl jobba 3 dgr i v. Vill ha nån o älska o pyssla om när jag kommer hem. Katter är healing. Stor lght balkong och van vid allt Vad är priset.
Gärna vaccinerad då mm.
Bor i Sthlm
Ni? Mvh Annette Tobiasson 0739043233

Hej! Du har skickat förfrågan om en gammal kattungeannons. Det finns en uppfödare av norska skogkatter i Köping jag kan rekommendera.

Svara

Hej! Du har skickat förfrågan om en gammal kattungeannons. Det finns en uppfödare av norska skogkatter i Köping jag kan rekommendera om du är intresserad av en norsk skogskatt, som regelbundet har kullar till salu. Lycka till!

Svara

Hej! Du har skickat förfrågan om en gammal kattungeannons. Det finns en uppfödare av norsks skogkatter i Köping jag kan rekommendera om du är intresserad av en norsk skogskatt, som regelbundet har kullar till salu. Lycka till!

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *