Kategorier
Katten Astrid Katten Elsy Kattungar till salu Kattungarnas uppväxt

Kattungarna Glimra och Glimta i brottartagen

Kattungarna Glimra och Glimta är det full fart på. Kattungarna busar ofta med varandra och har massor av energi. På filmen brottas de i kattlekhagen. 

Glimta är den röda kattungen som är något ljusare än Glimra, som har en liten annan röd nyans på pälsen. Glimra har en liten vit svanstipp som man kan känna igen henne på. Glimta har en liten mörk fläck på huvudet, även om det är svårt att se här.

Båda kattungarna är otroligt charmiga och sociala. På filmen är kattungarna 3,5 veckor unga och man kan höra lilla Glimta pipa till några gånger. Utanför kattlekhagen sitter kattpappan Stoy och övervakar sina döttrar och de andra i kullen. Kattmamman Tjejen har gått iväg för att få en liten paus från sina rätt krävande små gullekatter.

OM KATTUNGARNA: Kattungarna är av rasen Norsk Skogkatt (NFO) och är födda den 19 oktober 2013. De bor i dag i Stockholm men behöver flytta till nya bra hem i början av januari 2014. Är du intresserad av att köpa en kattunge finns mer information på sidan Kattungar till salu. De är renrasiga med stamtavla och förbokas snarast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *