Kategorier
Norska skogkatter

Grattis S*Aborgatos till tre små kattungar

Grattis S*Aborgatos i Köping till den söta lilla kullen som föddes den 29 november 2013. Två små honor och en hane blev det. Och riktigt fiina namn har de också!

Är du specifikt intresserad av en Norsk skogkatt som är svart eller Sköldpadda så har jag själv inga kvar till salu då både Skimmer och Virvla är bokade. Men då kan jag tipsa om att kolla på Aborgatos webbsida. Är det någon som känner igen namnet Aborgatos så beror det på att jag själv har köpt  min lilla charmiga honkatt ”Tjejen” därifrån.

Tycker du röda skogkatter är fina så får du gärna kolla in min sida kattungar till salu. För än finns chansen att boka Glimta eller Guldklimp. Men fyra av sex katter är redan bokade, så skynda och hör av dig om du är intresserad!

Kattungar födda den 29 november 2013.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *